Bij Cotton Candy vinden we dat strikken niet enkel voor mannen zijn! Daarom zijn onze strikken in grotere en kleinere formaten verkrijgbaar en kunnen ze dus zowel door mannen, vrouwen, kinderen en zelfs huisdieren gedragen worden!

STRIKKEN UIT KURKLEER:

De strikken uit kurkleer worden met zeer veel liefde met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in 2 formaten. Wij hebben momenteel maar liefst 18 kleuren waaruit je kan kiezen! Omdat we zo fier zijn op dit product, hebben we een kleine upgrade gedaan: onze strikken dragen nu de naam "HIPBOW" en worden voorzien van een handgemaakt label uit kurk. Ze zijn gepresenteerd op een houten plankje en zitten nog eens in een milieuvriendelijk zwart linnen zakje. Ideaal als cadeautje dus! Aan het label en de verpakking kan je zien dat je een échte, originele Hipbow van Cotton Candy hebt!

Naast de kurkleren strikken hebben we nu ook strikken uit "harde" kurk waarbij je het accent in het midden (uit kurkleer) zelf kan kiezen.

HOUTEN STRIKKEN:

De kleinere HOUTEN strikken (10 cm) zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen geschikt, de grote (12 cm) enkel voor volwassenen. Het accent in het midden van de strik kan ook gekozen of aangepast worden indien nodig.

Momenteel zijn er van deze houten strikken nog enkele stuks te koop, maar binnenkort maken we plaats voor een nieuwe collectie!

Op zoek naar een strik voor een SPECIALE GELEGENHEID? Neem vrijblijvend contact op!

Wij verzenden naar België en Nederland!

Onze algemene voorwaarden,privacybeleid en retourbeleid kan u nalezen op de betaalpagina.

©2020 Cotton Candy & Paper Planes