KOOPJES EN LAATSTE STUKS:

HALSKETTINGEN MET SILICONE KRALEN:

Wij verlaten het assortiment ...

Al jaaaaren zijn wij zelf heel erg fan van deze kleurrijke kettingen. Ze zijn dan ook niet enkel ideaal voor mama's met baby's, maar kunnen echt door iederéén gedragen worden. Spijtig genoeg passen ze nu minder in ons huidig assortiment. Daarom kan je deze kettingen nu kopen aan -40%. Dit is ook geldig op de kettingen op maat! Het enige wat je daarvoor zelf moet doen is de kortingscode "siliconesale" gebruiken.

INFO KETTINGEN:

Deze halskettingen met silicone kralen op een satijnen koord zijn tegelijkertijd ook speeltjes voor de baby! Ideaal als er baby'tjes zijn en het moeilijk is om metalen juwelen of juwelen met glas te dragen. De halskettingen met silicone kralen zijn ook ideaal tijdens de (borst)voeding.

OPGELET: deze halskettingen mogen enkel gedragen worden door volwassenen. Geef ze nooit 'los' aan de baby! Lees altijd de VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN!

Hieronder kan je een heleboel verschillende combinaties van vormen en kleuren vinden, maar wij hebben nog andere kleuren en vormen in stock. Zou je liever zelf eentje volledig samenstellen? Stuur gerust een berichtje! Ook op deze kettingen krijg je korting!

OPGELET: grijze satijnkoord uitverkocht!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
Wij verzenden naar België en Nederland!

Onze algemene voorwaarden, privacybeleid en retourbeleid kan u hier nalezen.

©2021 Cotton Candy & Paper Planes